Om oss

Vi är ett gäng på 25 experter med över 30 års erfarenhet som sedan 1995 hjälpt våra kunder att nya nya höjder.

Letar du efter en erfaren och skicklig konsult för att ta ditt projekt till nästa nivå? Våra konsulter har en bred kompetens inom allt från utveckling till ariktektur och har en passion för teknik. Tillsammans med dig kan de skapa något stort och påverka världen med sin expertis.

Vårt framgångskoncept har varit följande: Tag en del hög kompetens. Lägg till spetskompetens, idoghet, lyhördhet, låg personalomsättning, nyfikenhet, professionalitet, samarbetsförmåga och långsiktighet. Då får du Iteration.

Kuriosa

Iteration är en term inom matematik och programmering. Ordet betyder upprepning, förnyelse. Förenklat innebär det upprepning av en process ända tills målet är nått. Varv på varv, alltså. Vi vill alltid ligga varvet före.

Vad säger våra kunder om oss?

4.5/5
Eniro 118 118 har sedan flera år lagt all drift, support, systemförvaltning till Iteration AB. Ett åtagande som under åren utökats i takt med att Eniro 118 118 samt Eniro som koncern valt att konsolidera system och leverantörer. För Eniro har det varit naturligt att utöka Iterations uppdrag gällande IT-drift, support, systemförvaltning och systemutveckling då detta har fungerat mycket väl
Mikael Boström

Här är några av våra konsulter

Många av våra konsulter har jobbat på Iteration i flertal år och här kan ni läsa vad dem kan och jobbar med om ni skulle behöver just deras kompetens.