Karriär

Jobba med oss

Iteration sätter vi människorna i fokus. Tillsammans driver vi bolaget framåt och ser till att vi alltid lämnar efter oss nöjda kunder. Hos oss får du chans att påverka din arbetssituation och vara med och bidra på riktigt. 

Vi vill vara mer än bara en arbetsplats, vi vill att alla på företaget skall trivas och utvecklas tillsammans. Hos oss finns alltid ett kontor att komma till, oavsett om det gäller arbete eller för att umgås. Tycker du om att arbeta remote? Inget problem alls. Vi tror på att varje individ anpassar sin egen arbetssituation.

Tycker du att frihet och transparens är viktigt? Då känner vi lika! Vi tror att du trivs bäst av att själv få välja vilka uppdrag som låter intressanta, att du får bestämma över din egen budget och att du trivs med dina kollegor.

Iteration är alla sin egen chef. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba och hur mycket semester du skall ha. Vi krånglar inte till det – alla har samma upplägg.

Transparens

Transparens

På Iteration har vi inga hemligheter. Alla siffror redovisas varje månad och vi är ärliga och raka mot varandra.

Frihet

Frihet

På Iteration är alla sin egen chef. Du bestämmer själv din lön och hur mycket semester du skall ha. Vi lever efter policyn att alla skall trivas på jobbet.

Samhörighet

Samhöriget

På Iteration trivs vi tillsammans. Konferensresor, roliga AW-kvällar i vårat sällskapsrum eller kanske bara en eftermiddag på kontoret.

Låter det intressant?